OWIS Q: OWIS sa AI tehnologijom

Pojednostavite zadatke, automatizujte procese i steknite dragocene uvide za unapređenu produktivnost i inovacije

Upoznajte OWIS Q, naš AI-pokretan paket dizajniran da poboljša vaš tok rada. U dobu u kojem AI mijenja način rada, OWIS Q pomaže vašem poslovanju da ostane u koraku. Odlično se kombinuje s glavnim OWIS sistemom kompanije Orka, donoseći pametne AI tehnike za pojednostavljenje i ubrzanje posla. S funkcijama poput AI bazirane ekstrakcije podataka i naprednih mogućnosti pretraživanja, OWIS Q uzima rutinske zadatke i čini ih bržim i preciznijim. Rezultat je glatki i efikasan tok rada.

AI podrška za upravljanje radnim procesima

Upoznajte SIMO, AI-pokretan chatbot dizajniran da unaprijedi vašu interakciju sa OWIS sistemom za upravljanje tokom rada. Pokretan naprednom obradom prirodnog jezika (NLP), SIMO razumije i odgovara na vaše upite na konverzacijski način. Iskusite besprijekorno i intuitivno upravljanje tokom rada dok vas SIMO vodi kroz složenosti vaših procesa. Bilo da je u pitanju pronalaženje informacija, odgovaranje na pitanja ili automatizacija tokova rada kroz inovativni OWIS QPilot modul, SIMO je vaš pouzdan pratilac koji osigurava glatke i efikasne operacije.

Napredna obrada dokumenata i analiza podataka

U središtu OWIS Q nalazi se Scribe, AI-pokretan modul koji koristi moć naprednog mašinskog učenja da bi revolucionirao obradu dokumenata. Zaboravite na ručni unos podataka koji zahtijeva mnogo rada jer Scribe automatizira ekstrakciju ključnih informacija iz PDF dokumenata. Zahvaljujući inteligentnom prepoznavanju oblika i preciznoj ekstrakciji podataka, možete uštedjeti vrijeme, smanjiti greške i poboljšati operativnu efikasnost. Otključajte puni potencijal upravljanja i obrade dokumenata uz pomoć Scribe modula.

Otkrijte snagu vaših podataka s Cube modulom, transformacijskim dijelom OWIS Q. Koristeći najnovije tehnologije poput vektorskih ugradnji i semantičkog pretraživanja, Cube vam omogućava istraživanje, analizu i stjecanje korisnih uvida iz vaših podataka. Besprijekorno navigirajte kroz višedimenzionalni prostor znanja, otključajte skrivenu vrijednost unutar vaših dokumenata. Donosite informirane odluke, potičite inovacije i gurnite svoju organizaciju naprijed uz moćne mogućnosti analize podataka koje pruža Cube.

OWIS Q nije samo još jedan alat za produktivnost poduzeća; to je budućnost inteligentne automatizacije. Sa snažnim trioom SIMO, Scribe i Cube, OWIS Q osnažuje organizacije da postignu nove razine produktivnosti, preciznosti i efikasnosti. Automatizirajte obradu dokumenata, pojednostavnite upravljanje tokom rada i izvučite vrijedne uvide iz svojih podataka kao nikada prije. Mogućnosti su beskrajne, a utjecaj je transformirajući. Prihvatite budućnost uz OWIS Q i doživite novo doba efikasnosti i inovacija. Odaberite OWIS Q da biste maksimalno iskoristili AI u poslovnim operacijama!

Previous
Previous

OWIS Q : Sljedeća generacija

Next
Next

OWIS ChatGPT dodatak